Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

06. 03. 2015. 01:39 >> 07:50

AVIONSKA NESREĆA

Teško povrijeđen Harison Ford

Čuveni holivudski glumac Harison Ford ozbiljno je povrijeđen nakon što je avion "Ryan PT-22 Recruit" iz 1930., kojim je pilotirao, prinudno prizemljio na golf teren u Los Anđelesu, javlja RT.

Ford je, navodno, zadobio povrede glave i trenutno se nalazi u bolnici. Taj 72-godišnji glumac je u stabilnom stanju, javlja NBC, ali ima brojne posjekotine na glavi i moguće lomove.

On je imao i sreću da se na golf terenu zateknu dva ljekara u trenutku pada, koji su mu pružili prvu pomoć. "Vidio sam Fordovo lice obliveno krvlju", rekao je golf igrač Haurad Tejb, koji se nalazio na terenu u tom momentu.

CNN javlja da je glumac doživio "umjerene" povrede, te da je, navodno, letjelica kojom je upravljao udarila u drvo prilikom slijetanja. Vatrogasna služba Los Anđelesa je potvrdila da se u avionu nalazila samo jedna osoba, te da nema više povrijeđenih u incidentu. 

Podsjetimo, Ford je iskusan pilot i intezivno leti od 1960.-ih. Ovo nije prvi put da je zvijezda "Star Wars"-a i "Indijane Džonsa" doživio avionsku nesreću. U intervjuu Nacionalnoj geografiji iz 2008. opisao je incident koji se dogodio dok je upravljao helikopterom.

"Došlo je do mehaničkog kvara, dok smo vježbali letjenje. Ti je bilo, manje-više, "tvrdo" slijetanje. Srećom, uz mene je bio profesionalni pilot, te niko od nas nije povrijeđen", rekao je tada slavni flumac.

Ford i još jedna osoba su se nalazili i u avionu koji se srušio 2000., ali ni tada niko nije povrijeđen.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније