Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

06. 03. 2015. 14:27 >> 14:21

RUSIJA

Zaplijenjen kavijar vrijedan 300.000 eura

Federalna služba bezbjednosti(FSB) Rusije jutros je zaplijenila 560 kilograma kavijara koji je bio namijenjen crnom tržištu, a čija vrijednost se procjenjuje na 300.000 eura. Tom prilikom je uhapšeno sedam osumnjičenih.

"Zaplijenjeni proizvodi nijesu imali potvrdu o kvalitetu ili porijeklu", kazala je portparolka policije Irina Volk, naglasivši da se kavijar trenutno čuva u odgovarajućim uslovima.

Iz FSB-a su naglasili da je to jedna od najvećih zaplijena ilegalnog kavijara ikada, te da je proizvod bio zapakovan u plastične, staklene i druge vrste konzervi.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније