Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

06. 03. 2015. 19:42 >> 19:36

IZAŠAO IZ ZATVORA

Navalni nastavlja borbu protiv Putina

Vodeći opozicionar i protivnik Kremlja, Aleksej Navalni, osuđen krajem februara na 15 dana zatvora zbog dijeljenja letaka u moskovskom metrou, izašao je danas iz zatvora i poručio da će nastaviti borbu protiv predsjednika Vladimira Putina.

"Nastavićemo naše aktivnosti", rekao je Navalni po izlasku iz zatvora na sjeveru Moskve.

On je novinarima rekao i da će grob prošle nedjelje ubijenog lidera ruske opozicije, Borisa Njemcova, da bi odao poštu tom svom prijatelju i saborcu u borbi protiv vlasti.

"Taj užasni čin nije postigao svoj cilj, i neće uplašiti mene niti moje saborce", kazao je Navalni komentarišuchi smrt Njemcova.

Navalni je zbog navodne pronevjere novca osuđen na tri i po godine kazne zatvora uslovno.

Petnaest dana u zatvoru proveo je pošto je osuđen jer je u moskovskom metrou nezakonito dijelio letke s pozivom građanima na skup opozicije.

(Beta)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније