Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Blic/Tanjug ]

29. 03. 2015. 08:44 >> 09:42
1

UDARIO U DALEKOVOD

Kanada: Avion izletio s piste, svi preživjeli

Avion kanadske kompanije Er Kanada izletio je sa piste na Međunarodnom aerodromu u Halifaksu na jugoistoku Kanade, pošto je udario u dalekovod i svi putnici i članovi posade su preživjeli nesreću, javio je jutros Raša tudej.

 

Avion na letu 624 iz Toronta za Halifaks sletio je sa piste poslije slijetanju, pošto se nesreća poklopila sa iznenadnim nestankom struje na aerodromu, potvrdila je portparol kompanije "Er Kanada" na tviteru.

Svih 132 putnika i pet članova posade je evakuisano iz letilice koja je ozbiljno oštećena u nesreći i nalaze se u terminalu aerodroma, pošto se slijetanje sa piste dogodilo u 12.30 sati po lokalnom vremenu, navodi Raša tudej.

"Avion je imao loše slijetanje", naveo je portparol aerodroma Petar Spurvej za Kronikal Herald.

Niko od putnika nije zadobio povrede opasne po život, mada su mnogi putnici zadobili manje posekotine ili su bili u stanju šoka i lokalne bolnice očekuju prijem do 50 lakše povrijeđenih putnika, dok su dva pacijenta prebačena u bolnicu kolima hitne pomoći, javljaju CBS Njus.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније