Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Mondo ]

30. 03. 2015. 12:58   >>  12:52

NOVI SNIMAK

Kad je počeo obuku Lubic bio srećan

Na internetu objavljen snimak treninga Andreasa Lubica, kopilota kobnog leta “Džerman vingsa” koji se sumnjiči da je sebe i 149 putnika namjerno poslao u smrt.

 

Na snimku se vidi, tada dvadesetogodišnji Lubic, kako uči pilotiranje na jedrilici i smiješka se dok uzleće i leti iznad Njemačke.

Ovaj video “iskopali” su britanski mediji, dok se njemački mediji, bave saznanjima o istrazi nesreće.

Njemački list "Bild" objavio je juče djelove snimka sa jedne od crnih kutija aviona "erbas A320", koji ukazuju da se kopilot sam zaključao u kokpitu i namjerno oborio avion u francuskim Alpima.

Takođe, mediji prenose da je pilot možda imao očnu bolest, zbog koje mu je prijetilo sljepilo, a prethodno se spekulisalo i da je patio od depresije.

Informacija, koja je takođe “zagolicala maštu” medija u Njemačkoj je i da je Lubicova djevojka, koja radi kao učiteljica u srednjoj školi u jednom malom mjestu kod Diseldorfa, nedavno rekla svojim učenicima da čeka bebu.

Pogledajte snimak sa početka obuke Lubica:

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније