Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

17. 04. 2015. 15:58 >> 15:54

U ITALIJI

U šest dana 11.000 imigranata

Više od 11.000 imigranata iskrcalo se u Italiju u posljednjih šest dana, a više stotina njih i danas je stiglo do obala te zemlje, saopštile su danas italijanske službe.

 

 

Više od 300 imigranata, među kojima 45 žena i 23 djece, koji su krenuli sa libijskih obala, danas su presrele pomorske italijanske službe i odvele ih do centra u Pocalu na Siciliji.


Jedna žena je poginula u eksploziji gasa na jednom brodu kojim se prevozilo 90 imigranata, od kojih je 15 povrijeđeno, naveo je jedan izvor.

Preživjeli su odvedeni na Lampeduzu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније