Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Blic ]

01. 07. 2015. 10:55 >> 10:46
17

GRČKA TONE

Stigle penzije, haos ispred banaka

Ispred pojedinih banaka u Grčkoj jutros je nastao haos nakon što su banke otvorile vrata penzionerima, kako bi mogli da unovče čekove od penzija.

Brojni penzioneri stali su u redove još u toku noći, da bi im na kraju bilo rečeno da se vrate kućama i dođu dan kasnije.

Oko 1.000 banaka u Grčkoj ponovo se otvorilo kako bi penzioneri koji ne posjeduju kartice za bankomate mogli da unovče svoje čekove, a ispred tih banaka su se formirale gužve.

Grčki penzioneri danas mogu da podignu do 120 eura sa svojih računa. Kako bi ubrzale proces, banke su odlučile da penzionere primaju na šaltere po abecednom redu, što je, međutim, dovelo do haosa.

Mnogi penzioneri čekali su još od prije zore ispred banaka, da bi im na kraju bilo rečeno da se vrate u četvrtak ili u petak, prenosi britanski Telegraph.co.uk.

Пратите нас на

Коментари17

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније