Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Beta ]

05. 07. 2015. 23:09 >> 23:00

ŠPANSKI PREMIJER

Budućnost neće biti laka za Grčku

Španski premijer Mariano Rahoj izrazio je danas nadu da će Grčka ostati u eurozoni poslije današnjeg referenduma, ali budućnost te zone neće biti laka.

"Grčka je dio Evropske unije (EU) i eurozone i nadam se da će tako i ostati", rekao je Rahoj podsjećajući na solidarnost EU koja je Grčkoj uputila finansijsku pomoć od 200 milijardi eura.

"Budućnost neće biti laka za Grčku bez obzira na ishod referenduma", dodao je španski premijer.

U Grčkoj se danas na referendumu glasa o prihvatanju ili odbijanju ponude kreditora toj zemlji koja je na ivici bankrota.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније