Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

27. 07. 2015. 22:37 >> 22:26

BEZ DOKUMENATA

U vozu za Minhen 200 migranata

Austrijska policija otkrila je 201 migranta bez odgovarajućih dokumenata na vozu za Minhen, čija je početna stanica bio glavni grad Mađarske, Budimpešta.

Portparol austrijske policije je saopštio da su migranti, među kojima je bilo žena i djece, otkriveni rano jutros, prenosi AFP.

Prema riječima portparola, neki od migranata su vjerovatno zatražili azil, dok će oni koji to nijesu uradili biti optuženi za ilegalni boravak u Austriji.

To znači da će im biti uručeno rješenje o napuštanju Austrije i zatim će im biti dopušteno da nastave putovanje. 

Policija nije saopštila više detalja o tom slučaju, ali je dnevni list "Kronen Cajtung" objavio da migranti, među kojima je 27 djece, potiču iz 13 različitih zemalja, ali ih je najviše iz Sirije i Avganistana.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније