Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

28. 07. 2015. 19:05 >> 18:57

NAPADAČ UBIJEN

Pucnjava u centru Barselone

Ubijen je jedan dvojice napadača u pucnjavi u glavnoj turističkoj ulici Barselone La Rambli, prenosi "Raša tudej". Motivi za napad i dalje nijesu poznati.

Policija istražuje da li je napadač, koji je pucao na dvojicu muškaraca, ranivši jednog od njih, djelovao sam ili je imao pomagača, prenio je list "Mundo", dok "Pais" piše da policajci tragaju za više osumnjičenih.

U pucnjavi ispred hotela "Silken", koji se nalazi u ulici Pintor Fortuni odmah do Ramblasa, pogođen je jedan muškarac, koji je zatim sa još jednim utrčao u taj hotel. 

Tu su naletjeli na staklo, pri čemu je drugi muškarac zadobio posjekotine, a zatim su istrčali iz hotela kroz zadnji izlaz, koji gleda na ulicu Karme, piše "Mundo". 

Kako javlja "La Vangardija", najmanje jedna osoba je zadobila "teške povrede". "El Pais" ističe da je jedna osoba teško povrijeđena, dok je druga zadobila povrede od noža. 

Muškarac sa ranom od metka se zatim sakrio u prodavnicu odjeće, u ulici Karme broj 18, dok se čovek povrijeđen od stakla sakrio u ulazu broj 21.

(B92)

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније