Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

29. 07. 2015. 19:23 >> 19:14

INDIJSKI OKEAN

Pronađeni djelovi olupine MH370?

U blizini ostrva Reinion u Indijskom okeanu pronađeni su ostaci aviona za koje se sumnja da je avion "Melezija erlajns" koji je nestao marta 2014, javlja CNN.

Ostrvo Reinion nalazi se oko 800 kilometara od Madagaskara.

Pripadnik Vazduhoplovstva Francuske Kristijan Retournat rekao je za CNN da traju ispitivanja da li je riječ o malazijskom MH370 koji je nestao prije 18 mjeseci.

„Suviše je rano da kažemo da li jeste ili nije MH370. Pronašli smo olupine jutros kod obale Seint Andre“, rekao je Retournat. 

Prema njegovim riječima, olupina je izvučena na ostrvo. 

Avion MH370 nestao je 8. marta 2014. godine nakon polijetanja iz Kuala Lumpura u Maleziji.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније