Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Anadolija ]

31. 07. 2015. 09:35 >> 09:25

NOVI NAPAD

Ubijena dva policajca u Turskoj

U terorističkom napadu na policijsku stanicu nedaleko od Adane na jugu Turske poginula su dvojica policajaca i dvojica pripadnika terorističke organizacije PKK.

 

Teroristi PKK usmrtili su u oružanom napadu rano jutros dvojicu policajaca na dužnosti u policijskoj stanici u mjestu Pozanti, nedaleko od Adane. U napadu su poginuli policajci Isa Ipek i Serdar Kazar.

Kako je za Anadoliju rekao šef policije u Adani, Cengiz Zeibek, u razmjeni vatre ubijena su dvojica terorista PKK. U blizini policijske stanice preduzete su opsežne mjere bezbjednosti.

Guverner Adane, Mustafa Bujuk je izrazio saučešće porodicama ubijenih policajaca.

"Ubijena su dvojica mladih ljudi, policajaca na dužnosti. Osjećamo neizmjernu tugu i saosjećamo sa porodicama ubijenih policajaca. Snage sigurnosti pokrenule su opsežnu akciju u cilju pronalaska pripadnika terorističke organizacije koji su nakon napada uspjeli pobjeći", rekao je Bujuk.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније