Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ dnevnik.hr/Hina ]

02. 08. 2015. 15:04 >> 14:53

FIRENCA

U tornadu dvadesetak povrijeđenih

U tornadu koji je harao talijanskim gradom Firencom, dvadesetak je osoba povrijeđeno, a 19-godišnjak na kojeg je pala grana je u teškom stanju.

U tornadu s jakim kišama u subotu je uglavnom lakše povrijeđeno dvadesetak osoba Firenci, a zbog nevremena je prekinut željeznički saobraćaj prema Rimu tokom noći, saopštili su mediji.

Prema lokalnom dnevnom listu "Il Tirreo", među povrijeđenima je i jedan 19-godišnjak teško nakon što mu je grana pala na glavu. Vjetar je iščupao željeznički stup u blizini Firence.

Gradske vlasti su u subotu pozvale stanovništvo da ne izlazi na poplavljene ulice. Trentutno se nevrijeme smiruje.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније