Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Turizam

[ M.M.Lj. ]

15. 09. 2021. 17:13 >> 17:13

EKOLOŠKA DRŽAVA

URA i Crno na bijelo pokloniće poslanicima 150 sadnica

Građanski pokret URA i Klub poslanika Crno na bijelo uputili su generalnom sekretaru Skupštine Aleksandru Klariću pismo u kom su izrazili želju da, u susret 30-ogodišnjici od dana kada je Crna Gora proglašena prvom ekološkom državom na svijetu, poslanicima i službi Skupštine poklone 150 sadnica, uz molbu da budu podijeljene na posebnoj sjednici na Žabljaku zakazanoj za 19. septembar.

“Sadnice su podsjetnik na poznate ljekovite i aromatične biljne vrste koje krase našu državu”, navodi se u saopštenju.

Iz URE su istakli da je obaveza svakog pojedinca da, u godinama koje dolaze, da sve od sebe da Crna Gora i suštinski postane ono što je odavno na papiru - istinski ekološka, zelena i evropska država.

“Stvari idu na bolje, ali je potrebno intenzivirati aktivnosti na polju ekološkog razvoja. Ova inicijativa biće tek jedna od brojnih aktivnosti koje će URA sprovesti u svrhu obilježavnja 30 godina od proglašenja Crne Gore kao prve ekološke države na svijetu”, zaključuju iz URE.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније