Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Turizam

[ I. P. ]

01. 10. 2021. 06:42 >> 06:43

U ULCINJU

Odlična sezona, zakazala naplata boravišne takse

Direktor Turističke organizacije Ulcinj Gzim Hajdinaga saopštio je da da uprkos odličnoj sezoni nije zadovoljan naplatom boravišne takse.

"Uradili smo što je bilo do nas, ali naplata boravišne takse nije naša nadležnost i zna se čija je. Moglo je i moralo bolje. Kako i koliko vidjećemo kad sumiramo sve podatke, posebno o broju noćenja", rekao je Hajdinaga za Dan.

U poređenju sa rekordnom 2019. godinom, naplata boravišne takse u Ulcinju je u ovoj bila na nivou od 65 odsto, saopšteno je ranije iz NTO.

"Činjenica je da naplata boravišne takse i broj prijavljenih turista ne oslikavaju stvarnu situciju na terenu imajući u vidu da je Ulcinj ovog ljeta bio jedna od najposjećenijih opština", navode iz te institucije.

Prema riječima direktora TO, ovogodšnja sezona je bila brojčano jedna od najboljih, a i septembar bi bio odličan da nije bilo mjera koje su propisale zdravstvene institucije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније