Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Turizam

Mina business [ R.B. ]

19. 01. 2022. 11:28 >> 11:34

NTO CG

Poziv predstavnicima turističke privrede da učestvuju u radionici

Nacionalna turistička organizacija (NTO) pozvala je zainteresovane predstavnike turističke privrede Crne Gore da se prijave za učešće u poslovnoj radionici sa turoperatorima iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, koja će biti održana tokom svjetske izložbe Expo 2020 u Dubaiju.

"Imajući u vidu da je šest mjeseci trajanja izložbe svojevrsna prilika za promociju Crne Gore kao turističke destinacije, NTO organizuje promociju turističke ponude za turoperatore i medije iz regiona Bliskog istoka", navodi se u saopštenju.

Promocija će, kako se dodaje, biti održana u paviljonu Crne Gore, 6. februara, budući da se tog dana obilježava Nacionalni dan Crne Gore na Expo-u.

"Očekuje se prisustvo predstavnika outbound turoperatora, turističkih agenata, medija i online influensera, kao i avio-kompanija iz zemalja regiona Golfskog zaliva", rekli su iz NTO-a.

Za predstavnike turističke privrede Crne Gore participacija za učešće u B2B radionici se neće naplaćivati.

Poziv za prijave za učešće na poslovnoj radionici u organizaciji NTO je otvoren do 24. januara, a broj mjesta je ograničen.

Kontakt osoba za prijave i dodatne informacije je Jelena Vidaković. Kontakt telefon je +382 67 363 301, a mejl jelena.vidakovic@montenegro.travel

Expo je najznačajnija međunarodna izložba koja se od 1851. godine svake pete godine organizuje u izabranoj zemlji, odnosno gradu domaćinu. Zemlje učesnice predstavljaju ideje, iskustva i najbolje prakse na temu predmetnog Expo-a.

Svjetska izložba u Dubaiju održava se u periodu od 1. oktobra prošle godine do 31. marta, pod krovnom temom Povezivanje umova, stvaranje budućnosti koja obuhvata tri podteme: Mogućnost, Mobilnost i Održivost.

Crna Gora predstavlja se u okviru podteme održivost, pod sloganom Blagoslovena prirodom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније