Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Turizam

RTCG Portal [ I. P. ]

20. 01. 2022. 08:42   >>  08:43 1

ĐUROVIĆ SAOPŠTILA

Ogromna posjeta zimskim turističkim centrima

Državna sekretarka za turizam Ivana Đurović kazala je da i državni i privatni zimski turistički centri bilježe ogromnu posjećenost, značajno veću nego ranijih godina. Ona kaže da u Crnoj Gori odmara nekoliko hiljada turista.

Đurović je u Jutarnjem programu TVCG saopštila da je Ski centar Kolašin 1600 prošle nedjelje prodao 7.700 ski pasova, dok je on danas već na 11.000.

"Turistički centar Durmitor takođe bilježi veliku posjećenost. Isto čujem i od drugih privatnih ski centara. Imamo puno razloga za zadovoljstvo. Nacionalni parkovi govore o rekordima za praznika. Naročito je velika posjećenost bila Žabljaku, takođe Budvi i Herceg Novom", rekla je Đurović.

Gosti su na prvom mjestu iz Crne Gore, a onda slijedi region, naročito Albanija. S obzirom na epidemiološku situaciju, kako je rekla, brojke su zadovoljavajuće.

Skijališta, kako je rekla, imaju velike planove za ljetnju turističku sezonu, a ponuda će inovirana.

Govoreći o predtojećoj ljetnjoj sezoni, Đurović je kazala da ohrabruje to što ove godine imaju veći broj aviokompanija koje najavljuju letove prema Crnoj Gori.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније