Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Turizam

04. 08. 2015. 12:32 >> 12:22
1

"OCEAN SAPPHIRE"

Super jahta uplovila u Bar

Još jedna super jahta – “Ocean Sapphire” (Safir okeana), uplovila je jutros u barsku luku.

Luksuzna jahta, dužine 41 metar, sagrađena je 2009. godine, od strane renomirane italijanske kompanije “Rodriquez Yachts”. Za dizajn njene upečatljive spoljašnosti i raskošne unutrašnjosti zadužen je poznati dizajner Norman Foster.

“Ocean Sapphire” je u cjelosti izgrađena od aluminijuma, a maksimalna brzina joj je 17,5 čvorova. U nju se tankuje 26.000 litara goriva i upravo je iz tog razloga danas u Baru.

Može ugostiti 12 osoba u šest kabina, a posadu broji sedam ljudi. Svaka od soba ima prekrasan pogled na more, a zajednički prostori za druženje su spoljne palube koje uključuju mjesto za sunčanje i ležaljke, bâr i teretana.

Glavna paluba je opremljena kućnim bioskopom u salonu, a gornja paluba nudi “plažnu kolibu” (enterijer dizajniran kao koliba na okeanskom ostrvu).

Ono što jahtu čini jedinstvenom je specifičan sistem rasvjete koji omogućava promjenu vizuelnog osjećaja prostorije u kojoj gost boravi, i to bukvalno za sekundu.

Trenutno je iznajmljena za obilazak zapadnog Mediterana.

(Izvor: Bar Info)

 

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније