Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

B.B. [ Klix.ba ]

14. 07. 2022. 16:09   >>  16:06

AMERIČKI GLUMAC NA SUDU

Spejsi tvrdi da nije kriv za seksualno zlostavljanje

Glumac Kevin Spejsi na sudu u Velikoj Britaniji izjasnio se da nije kriv po četiri optužbe za seksualno zlostavljanje trojice muškaraca.

Takođe, 62-godišnji američki glumac se izjasnio da nije kriv po petoj optužbi za navođenje osobe da se uključi u seksualnu aktivnost bez pristanka.

Spejsi je odgovorio da "nije kriv" kada mu je pročitana svaka od optužbi.

Optužbe su uslijedile nakon pregleda dokaza koje je prikupila policija. Spejsi je optužen po dvije tačke za seksualni napad na muškarca, sada u 40-im godinama, u Londonu u martu 2005. godine.

On je optužen po jednoj tački za seksualni napad i jednoj tački za navođenje muškarca da se upusti u penetrativnu seksualnu aktivnost bez pristanka, sada u 30-im godinama, u avgustu 2008. godine u Londonu.

Četvrta optužba za seksualni napad je protiv drugog muškarca, koji je takođe sada u 30-im godinama, u aprilu 2013. u Gloucesterširu.

Dvostruki dobitnik Oscara ranije je dao izjavu za "Good Morning America" u kojoj je rekao da je uvjeren da može dokazati svoju nevinost.

Glumio je u filmovima kao što su "Sedam", "LA Confidential", "American Beauty" i "Baby Driver", kao i u Netflix seriji "House of Cards".

Ranije je rekao da će otputovati u Veliku Britaniju kako bi se suočio s optužbama i da je uvjeren da će dokazati svoju nevinost.

Optužbe je odobrilo tužilaštvo u maju, ali on je mogao biti optužen tek kada otputuje u Veliku Britaniju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније