Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

Б.Б. [ RTS ]

24. 02. 2023. 10:12 >> 10:11

OSKARI 2023.

Krizni tim formiran da spriječi novi šamar

Američka Akademija filmske umjetnosti i nauke oformila je "krizni tim" za predstojeću dodjelu Oskara 13. marta, kao odgovor na situaciju nastalu kada je glumac Vil Smit prošle godine izašao na binu i udario šamar komičaru Krisu Roku.

Izvršni direktor Akademije Bil Kramer potvrdio je za magazin "Tajm" da će krizni tim pomoći u reagovanju i izbjegavanju situacija poput prošlogodišnjeg šamara na dodjeli Oskara.

Predsjednica Akademije Dženet Jang priznala je nedavno da je reakcija te organizacije na incident bila troma i nedovoljno brza.

"Sada imamo cio krizni tim, nešto što nismo imali ranije i mnoge planove da ne bismo došli u prošlogodišnju situaciju. Uvježbali smo mnogo scenarija i nadamo se da ćemo biti pripremljeni za bilo kakva neočekivana dešavanja", rekla je Jangova.

Zbog šamara prošle godine Akademija je, kako Kramer, otvorila um za sve mogućnosti koje mogu da se dese da dodjeli.

"Krizni tim imaće krizne planove koji će omogućiti da reagujemo brzo i prilagođavamo se", naveo je Kramer.

Smit je prošle godine burno reagovao tokom dodjele Oskara, kada je nakon Rokove šale na račun njegove supruge izašao na binu i udario mu šamar.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније