Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

[ R.B. ]

29. 05. 2023. 06:58   >>  06:58 1

OD 19 SATI

"Ana Karenjina" večeras u Zetskom domu

Predstava “Ana Karenjina”, rađena prema romanu Lava Nikolajeviča Tolstoja, u režiji Mirka Radonjića, ponovo će večeras biti na repertoaru Kraljevskog pozorišta “Zetski dom”.

Višestruko nagrađivana predstava, koja je između ostalog osvojila i Gran pri na prošlogodišnjem sarajevskom MESS-u, donosi potragu za načinima da se pročita Tolstojev klasik, te da se s njim uđe u dijalog kao platformu za promišljanje izvođača i publike o tome kako voljeti u današnje vrijeme.

U pitanju je trodjelna predstava (Priroda zaljubljivanja, Priroda vremena i Priroda ludila).

Uloge tumače Sanja Vujisić, Aleksandar Gavranić i Pavle Prelević, dok je predstava nastala u koprodukciji nZetskog doma i Dramskog studija “Prazan prostor”.

Predstava će početi u 19 časova. 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније