Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

15. 11. 2014. 10:48 >> 10:45

ZBOG BIVŠEG

Gvinet Paltrou na ivici nervnog sloma

Poznata glumica Gvinet Pltrou je navodno na ivici nervnog sloma, jer se njen bivši muž Kris Martin pomirio sa glumicom Dženifer Lorens.

Kris i Dženifer su prije nekoliko nedjelja navodno raskinuli, jer se Gvinet previše miješala u njihov odnos te insistirala da Kris provodi više vremena nego uobičajeno sa njihovom djecom. Ipak, ljubav je bila jača i od toga pa su Dženifer i Kris obnovili vezu. 


Prijatelji Gvinet Paltrou su zabrinuti za nju jer kako tvrde nikada glumicu nijesu vidjeli u takvom stanju. 

"Pokušava da glumi da je srećna i da joj je sve potaman, ali očigledno je da ne može da prihvati činjenicu da je njen suprug srećan s drugom ženom“, rekli su oni. 

Navodno, Gvinet je počela da pije zbog ljubavnih problema, a inače ona je poznata po zdravom načinu života. 

"Ne može da se pomiri s tim da je Kris s kojim ima dvoje djece i s kojim je bila 11 godina u braku u vezi sa nekim drugim“. 

Nedavno, Gvinet je na jednoj svečanosti najavila Krisa Martina kao najtalentovanijeg muzičara i najboljeg oca. Nema sumnje da glumica i dalje gaji emocije prema bivšem suprugu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније