Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

11. 06. 2021. 22:32 >> 22:33

OD 20 SATI

"Đokonda" sjutra u "Zetskom domu"

U Kraljevskom pozorištu "Zetski dom" sjutra će biti izveden komad "Đokonda", u produkciji Crnogorskog narodnog pozorišta.

Riječ je o predstavi rediteljke Dušanke Belade, nastaloj po motivima drame "The Woman Who Amuses Herself" Viktora Lodata.

U komadu, koji je premijerno izveden na matičnoj sceni u februaru ove godine, uloge tumače Zoran Vujović, Slavko Kalezić, Branka Otašević, Slobodan Marunović, Hana Jovićević i Pavle Bogićević. U komadu je korišćen glas Nebojše Šofranca.

Rediteljka Dušanka Belada ujedno potpisuje i adaptaciju originalnog teksta, autorka scenografije je Ivanka Vana Prelević, a kostimografkinja Gordana Bulatović. Kompozitorka angažovana na komadu je Marija Mitrović, lektorka Jelena Šušanj, dok su izvršne producentkinje predstave Janja Ražnjatović i Jelena Milošević.

Sjutrašnje izvođenje počeće u 20:00 časova.

Ulaznice su u prodaji na blagajni Kraljevskog pozorišta "Zetski dom" od 10 do 13 časova i od 18 do 20 časova

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније