Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

[ B.B. ]

25. 09. 2021. 17:20 >> 17:25

OD 27. DO 29. SEPTEMBRA

"Jadnici" na otvaranju Džada film festa

Šesti po redu festival Džada Film Fest zvanično počinje u ponedjeljak, 27. septembra u Njegoševoj ulici, ispred Narodne biblioteke "Radosav Ljumović“, projekcijom francuskog filma "Jadnici" režisera Lađ Lija.

Kako ističu otrganizatori, svečano otvaranje festivala je u 20h, gostima će se obratiti direktor Francuskog instituta u Podgorici Loren Gonsalves, a otvaranju će prisustvovati i ambasador Francuske Kristijan Timonije.

"Ovogodišnje izdanje festivala će trajati tri dana, broj posjetilaca je ograničen na 50, ulaz je besplatan na sve projekcije, uz prethodno ispunjen jedan od uslova propisanih mjerama Vlade Crne Gore. Ove godine Džada donosi ljudske priče, ljudske živote, jer uprkos svemu, život se dešava", naglašavaju u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније