Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

T.G.

23. 06. 2022. 14:15 >> 10:04

KIC POP HOR

Koncert "Pjevajmo i volimo se" 28. juna u Kotoru

Koncert pod nazivom "Pjevajmo i volimo se" prirediće KIC hor, na poziv Kulturnog centra Nikola Đurković iz Kotora. Koncert će se održati 28. juna u Velikoj sali pomenutog centra sa početkom u 20h.

Na svom 68. koncertu, KIC pop hor uz dirigentsku pratnju prof. Zoje Đurović nastupiće izvodeći svoj prepoznatljivi pop repertoar, a gosti koncerta biće Gradski hor Kulturnog centra “Nikola Đurković”, kao i članovi Škole pjevanja Natalije Knjažinskaje. 

Na koncertu će biti izvedene neke od numera poput “Mene voljela”, “Gipsy song”, “Dođi u pet do pet”, “Nadalina”, “Devojko mala”, “Dancing queen” i druge.

Podgorički hor već imao priliku da se predstavi publici u ovom gradu i to nastupom ispred katedrale Sv. Tripuna otvarajući 16. Internacionalni kotorski ljetnji karneval 2017.godine, a zatim i jedinstvenim muzičkim projektom “Bez dileme antifašizam” u Kulturnom centru Nikola Đurković.

Ljetnje nastupe hor će nastaviti koncertom antifašističkog repertoara 8. jula u Kolašinu u susret Danu  državnosti Crne Gore, a potom slijedi nastup u Makedoniji, Skoplju, u okviru manifestacije “Skopsko ljeto” gdje će hor nastupiti 13. jula sa mješovitim repertoarom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније