Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

Б.Б.

06. 01. 2023. 10:33   >>  10:30

JANUAR U GRADSKOM POZORIŠTU

Za početak "Pepeljugino maslo"

U Gradskom pozorištu tokom januara publika će uživati u sedam predstava, a repertoar će početi 13. januara sa predstavom "Pepeljugino maslo" po tekstu Tene Štivičić, a u režiji Alise Stojanović. Predstava će početi u 20. sati u KIC Budo Tomović.

"Aladinova čarobna lampa" na programu je 14. januara u 12 sati u Velikoj sali KIC-a. Dramatizaciju teksta po motivima iz bajke "Hiljadu i jedna noć" uradio je Igor Bojović, a režiju potpisuje Milan Karadžić.

Predstava "Čarobnjak iz Oza" biće izvedena u subotu 21. i u nedjelju 22. januara u 12 sati. Režiju potpisuje Jagoš Marković, a tekst Aleksandra Glovacki.

Gostovanje Kraljevskog pozorišta "Zetski dom" sa predstavom "Pod oba sunca" najavljena je za 25.jaunar u 20 sati takože u KIC-u. Predstava je rađena po tekstu Ognjena Spahića i u režiji Borisa Liješevića.

Predstava "Tri praseta" po tekstu Stevana Koprivice i u režiji Alaksandra Jovanovića na programu je u subotu 28. januara u 12 sati, a "Cvrčak i mrav" u režiji Branka Ilića i po tekstu Milene Depolo u nedjelju 29. januara takođe u 12 sati.

Za kraj mjeseca 31. januara, planirana je predstava "Maca papučarica" rađena po motivima priče Ele Peroci, a tekst i režiju potpisuje Davor Dragojević. Predstava je planirana i 15. januara a obje će biti izvedene u KIC-u Budo Tomović u 12 sati.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније