Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

М.М.

19. 01. 2023. 08:16 >> 08:11
1

OD 20 SATI

Dokumentarni film ,,Godovi” večeras u KIC-U

Kratki dokumentarni film ,,Godovi” reditelja Mladena Ivanovića emitovaće se večeras od 20 časova u sali Dodest KIC Budo Tomović.

Film je nastao 2015. godine, inspirisan alarmantnim trendom devastacije zelenih površina u glavnom gradu.

Kakva je situacija danas? Nakon projekcije filma razgovaramo o stanju podgoričkih parkova i šuma, njihovom značaju i vrijednosti ali i o tome šta mi možemo da uradimo da sačuvamo zelenilo. Naši sagovornici biće: dr Milan Gazdić, direktor Agencije za zaštitu životne sredine, doc dr Milić Čurović, viši istraživač za šumarstvo na Biotehničkom fakultetu i Marija Pešić, novinarka i aktivistkinja.

Ulaz je slobodan.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније