Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

Б.Б.

24. 03. 2023. 09:59 >> 11:24

NINKOVIĆ

Komedija "Noć u kući gospodina Kolaka" predstava sa puno iskrenosti

Glumac Slobodan Boda Ninković bio je gost Jutarnjeg programa TVCG gdje je govorio o predstavi "Noć u kući gospodina Kolaka", o tome šta nam digitalizacija donosi i kako mladi ljudi da nađu svrhu u onome što rade.

Komedija "Noć u kući gospodina Kolaka" sinoć je igrana u Kotoru, a večeras će biti pred barskom publikom. Kaže da je zajedno sa Irfanom Mensurom i Vladimirom Kerkezom uživao zajedno sa publikom u gotovo punoj sali u Kotoru.

"Predstava najviše prija ženama i u njoj tri muškarca pokušavaju da razriješe svoj problem sa jednom ženom i naravno na kraju priznaju da su sva trojica slabiji od nje jedne. To se dopada našim damama, a oni muškarci koji dođu na predstavu časte nas jednim kisjelim osmjehom, ne zato što im se ne sviđa predstava, nego tema i naša iskrenost", kaže Ninković.

Kako naglašava komedija je specifičan šanr i glumci starije generacije se trude da se prebace iz analognog u savremeni digitalni svijet.

"Ja sam iz analognog perioda i moram da se prilagodim, ali ne trčim u digitalizaciju i mislim da nas lišava najvažnije svari - emocije. Mnogo smo postali rezervisani, hladni, manje kontakta, pažnju nam kradu pametni uređaji. Treba ih koristiti koliko mogu da nam budu korisni, ali ne zaboravljati suštinu", poručuje srpski glumac.

Savjetuje mladim kolegama, a i mladim ljudima uopšte, da posao glumca, ali i bilo koji posao, ako žele da budu zadovoljni moraju raditi sa ljubavlju.

"Ovo je izuzetno lijep posao, zna da bude užasno tešak, ali ako ga radite sa voljom onda ima smisla. Bitna stvar je da u ovom poslu imate otklon i meni je to porodica. Mora čovjek da ima svoje mjesto, gdje se čuva, čisti i pazi, jer može da ode i na drugu stranu", naglašava Ninković.

Mladi kaže moraju da odrede prioritete i da poštuju to.

"Upali smo u jednu trku, a ne znamo zašto i nikakve pare ne mogu da budu svha života", poručuje Ninković.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније