Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

https://mediabiro.tv/ [ M.L.B. ]

31. 08. 2021. 08:30   >>  08:34 1

POČEO FESTIVAL

City Grove sjajna stvar za Podgoricu

Ovogodišnje prvo veče podgoričkog festivala City Groove proteklo je uz dobru muziku i odličnu atmosferu koje su publici priredili svjetski poznati njemački kompozitor i producent Schiller i DJ Novak i Mr. Lekka.

Publika je, uz poštovanje epidemioloških mjera, na terenima Bemax arene uživala u nastupima pomenuta tri izvođača.

Najveće oduševljenje publike izazvao je Schiller, koji je svjetski poznat kompozitor, muzičar i producent.

Festival je otvorio DJ Novak, a nešto malo iza ponoći nastupio je Mr. Lekka.

"Prije par godina sam otvorio festival. Ovaj festival je sjajna stvar za Podgoricu", kazao je Mr. Lekka prije svog nastupa.

On je rekao da je za večeras spremio malo tvrđi zvuk. DJ Mr. Lekka smatra da bi ovaj festival trebalo da ima više podrške, kako od građana Podgorice, tako i od medija i od izvođača.

"Ovaj festival je svakako dobra priča, ali treba napraviti jo jednu jaču priču", poručio je on.

Kako je rekao, festival nikada nije omanuo kada je buking izvođača u pitanju, jer uvijek ima za svakoga po nešto.

Kada su pitanju njegovi planovi, on ističe da je teško planirati bilo šta zbog situacije izazavane koronavirusom.

DJ Novak je, nakon svog nastupa, rekao da je City Groove njegovo omiljeno mjesto za nastupanje.

"Vidim jedan veliki potencijal. Momci iz organizacije se stvarno trude da nam donesu svjetski nivo", kazao je Novak.

On je istakao da mu je čast jer je nastupao prije Schillera koji je svjetski kompozitor, producent.

"Veoma mi je drago što nama mladim umjetnicima City Groove omogućava da nastupimo sa svjetski poznatim zvijezdama", naveo je Novak.

On je istakao da mu je plan da nakon ljeta izbaci dva IP sa po tri trake i dodao da je snimio IP sa crnogorskom operskom pjevačicom Petrom Radulović.

"Nadam se da će krajem oktobra taj IP izbaciti i jedva čekam reakcije publike", rekao je Novak.

Drugog dana festivala publici će se predstaviti mladi cetinjski bend Prizma, zatim Ansambl Toć, a nakon njih će nastupiti hrvatska zvijezda Toni Cetinjski.

Treće večeri festivala, uz podršku Glavnog grada, obezbijeđen besplatan ulaz. To je noć elektronske muzike. Veče otvara DJ Shar, a nakon njega KPD i Normana Doraya.

Iz organizacije festivala podsjećaju da se City Groove održava u skladu sa aktuelnim epidemiološkim mjerama, pa je za ulazak na terene Bemax arene potrebna potvrda o vakcinaciji (prvom dozom ili revakcinisani), uz negativan PCR test ne stariji od 72 sata, dokaz da je prošlo manje od 180 dana od pozitivnog PCR testa, kao i negativan brzi antigeski test ne stariji od 48 sati.

"Ukoliko nemate neki od propisanih dokumenata, organizatori su obezbijedili brze testove koji će se raditi u prostorijama u kojima je bio punkt za vakcinisanje u sklopu kompleksa Bemax arene. Cijena brzog testa je pet eura", napominju iz organizacije.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније