Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

04. 09. 2022. 09:47   >>  09:43

ZAVRŠEN OHRIDSKI MUZIČKI FESTIVAL

Priznanja za Stijepović i Knezović

U Ohridu je sinoć završen 29. muzički festival Ohrid fest . U dvije festivalske večeri nastupili su muzičari iz regiona. Prve večeri nastupili su izvođači narodne i izvorne muzike, a specijalna gošća je bila naša Milica Vojinović koja je oduševila svojim izvođenjem prisutnu publiku.

Na drugoj, internacionalnoj večeri nastupile su dvije predstavnice iz Crne Gore. Teodora Stijepović sa kompozicijom "Sanjam autora" Dejana Božovića i Monika Knezović koja je izvela pjesmu “Molekul” autora Vlade Grajića.

Druga nagrada publike pripala je Teodori Stijepović, dok se Monika Knezović okitila trećom nagradom stručnog žirija.

Pobjednik internacionalnog festivala je hrvatski izvođač Jure Brklječa sa pjesmom pod naslovom “Ne postojim kada nisi tu”.

Kao gosti večeri nastupili su Vlado Kalember, Srđan Marjanović i Tomi Mišel, a organizatori su nagradom za životno djelo odali priznanje poznatom bubnjaru grupe Leb i Sol Garu Tavitjanu.

Član žirija ovog prestižnog festivala bio je i predstavnik RTCG Sabrija Vulić.

Festival je prenosilo desetak televizijskih kuća iz regiona.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније