Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

07. 09. 2022. 13:52   >>  13:49

USKORO NOVI ALBUM

Tot: Ponudiću publici sve ono što nijesam svih ovih godina

Poznata crnogorska pjevačica, Suzana Tot, ovih dana vrijedno radi na svojim novim pjesmama i albumu koji će vrlo brzo 'ugledati svjetlost dana'.

Poslije 25 godina trajanja na muzičkoj sceni Tot je odlučna da napravi hrabar iskorak u karijeri sa novim pjesmama, i na taj način ponudi nešto sasvim novo.

Njen novi spot za pjesmu ”Brojim dane u godini” izaći će za samo par dana, pa će to biti i najava za sve naredne koje tek treba da izađu, a i za sve ono na čemu je prethodnih mjeseci vrijedno radila.

Zanimljivo je da glavnu ulogu u spotu igra i naš poznati crnogorski glumac, Jovan Dabović. Priča je o ljubavi, imaju dosta romantičnih i bliskih scena koje prate čitavu priču što će, sigurna je ona, izazvati veliku reakciju kod ljudi.

Sa ovim albumom i pjesmama želi da napravi veliki iskorak u svojoj karijeri. Vraća se na muzičku scenu spremna za izazove, sa potpuno novom energijom, imidžom i kako i sama voli da kaže “hrabrija”.

”Ponudiću publici sve ono što nisam svih ovih godina. Okupila sam sjajnu ekipu i uložila mnogo truda i novca kako bi sve izgledalo onako kako se, na kraju krajeva, i očekuje od mene”, zaključuje Tot.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније