Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

19. 04. 2014. 18:06 >> 18:21
1

ODBILI PETICIJU

Bijela kuća neće deportovati Bibera

Amerikanci okupljeni na stranici 'We the People' prikupili su čak 273.000 potpisa za peticiju u kojoj mole vladu da pjevača Džastina Bibera deportiraju u Kanadu.

 

Svojim neodgovornim ponašanjem i divljanjem, Biber navukao je na sebe bijes brojnih Amerikanaca.

Podsjetimo, vozio je pod uticajem alkohola, bio uhapšen, odgovarao za zlostavljanje vozača limuzine, a zatim nadrogiran maltretirao i stjuardese na jednom privatnom letu.

Zati su američki građani pokrenuli peticiju za njegovu deportaciju u Kanadu, čiji je državljanin.

Oni su prikupljali potpise, a Bijela kuća trebalo je da nakon 100.000 potpisa razmotri peticiju.

No, 273.000 ljudi koji su željeli da se Biber izruči Kanadi zbog nedoličnog ponašanja razočarano je poslušalo saopštenje iz Bijele kuće u kojem se navodi da se peticija neće razmatrati.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније