Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Putujte sa nama

[ R.B. ]

20. 10. 2022. 16:23   >>  18:14 1

BELGIJSKI BLOGERI

Ada Bojana na listi top destinacija za nudiste

Ada Bojana je na listi top destinacija za nudiste po mišljenju para blogera iz Belgije koji obilaze nudističke plaže. Oni ističu da je Evropa raj za nudiste, te da samo u Španiji postoji preko 400 nudističkih mjesta. Napominju i da Ada prolazi kroz teška vremena i da joj je budućnost neizvjesna.

"Ovakva idilična mjesta veoma su tražena za masovni turizam, a neki su spremni da plate kako bi nestala. Lokalci protestuju zbog toga i pokrenuli su peticiju. Zamolimo bismo vas da je potpišete, čak iako ne planirate da posjetite Adu Bojanu. Bila bi šteta da nestane tako lijepo i mitsko naturističko mjesto", navode blogeri.

Dodaju i da im se dopao ostatak Velike plaže.

"Kada smo 2017. posjetili Ulcinj, 80 odsto ljudi i na ostatku Velike plaže bili su nudisti", navodi se u blogu Naked Wanderings.

Pored Ade Bojane, na listi omiljenih nudističkih plaža ovog para su: Vera plaža (Španija), Kantarijan (Španija), Kanarska ostrva, Kosta de Kaparika (Portugal), Istra (Hrvatska), Antiparos (Grčka) i Galerese Maren (Holandija).

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније