Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Nauka i tehnologija

[ M.L.B. ]

16. 12. 2021. 11:06 >> 11:07

NEOBIČNE KARAKTERISTIKE

Novi iPhone 13 zaustavlja metke

Proizvođač luksuznih telefona, ponovo je kreirao iPhone 13 sa nekim zanimljivim karakteristikama.

Prije više od godinu dana, proizvođač Caviar je predstavio modifikovane verzije telefona iz iPhone 12 serije, kojima je su uklonjene sve kamere, a namijenjeni su korisnicima zabrinutim za sigurnost.

Sada brend, poznat po proizvodnji luksuznih telefona, ima verziju 2.0 ovih telefona. Novina je dodatak oklopa otpornog na metke (BR-2 klase 2), koji je kreirao brend NPO TCIT, čija su specijalizacija oklopna vozila i borbeni helikopteri.

Stealth 2.0 iPhone 13 Pro/Pro Max modeli se promovišu kao toliko snažni, da mogu da izdrže metak iz pištolja, nakon čega i dalje ostaju funkcionalni.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније