Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

N1 [ B.B. ]

21. 02. 2022. 22:01 >> 22:03

REPREZENTATIVKA NOVOG ZELANDA

Fudbalerka dala tri autogola za 36 minuta

Novozelandska fudbalska reprezentativka Mejkajla Mur ušla je u istoriju fudbala, nakon što je u pripremnoj utakmici za Svjetsko prvenstvo protiv SAD u u Los Anđelesu u prvom poluvremenu smjestila čak tri lopte u sopstvenu mrežu.

Na turniru "SheBelieves", koji se održava u raznim gradovima SAD, Mur je prvi gol dala u 5. minutu, kada je htjela da odbije dodavanje Amerikanki u korner.

Samo minut kasnije, novozelandska odbrambena igračica ponovo je nespretno intervenisala i ovog puta glavom pogodila mrežu, a na 3:0 za SAD Mur je povisila u 36. minutu, kada je naizgled bezopasno dodavanje u kazneni prostor proslijedila u sopstvenu mrežu.

Trener je nesrećnu i uplakanu igračicu zamijenio u 40. minutu, a Amerikanci su na kraju slavili sa 5:0.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније