Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

B.B. [ RTS ]

16. 06. 2022. 21:13 >> 21:10

PROJEKAT NETFLIXA

Pokušaj spasavanja sa rijalitijem "Skvid gejm: Izazov"

Netfliks je najavio rijaliti takmičarski šou sa nagradnim fondom od 4,56 miliona dolara zasnovan na jezivim izazovima viđenim u hit seriji "Skvid gejm".

Desetodjelna serija koja će okupiti takmičare iz cijelog svijeta kako bi dobili priliku da osvoje 4,56 miliona dolara. Očekuje se da će cjelokupna ikonografija iz serije biti prisutna i autentična. Maske. Spavaonica. Ogromna akrilna svinja puna novca. I jeziva lutka koja ubija ljude na desetine najsurovijih načina koji se mogu zamisliti.

Naravno, ovo posljednje se sigurno neće dogoditi, jer još uvijek nije dozvoljeno ubijati ljude iz zabave. Ali upravo to je najveći problem novog rijaliti programa. Čitava poenta Igre lignji je bila u tome što su igrači mislili da se takmiče kako bi osvojili novac. Ali čim je prvi učesnik stradao, takmičeri shvataju da je u pitanju borba za opstanak. Jedan pogrešan potez i znali su da će se suočiti sa sigurnom smrću.

Netfliks je već najavio da je kazna za one koji izgube to "što će otići kući praznih ruku". Bez dugotrajnog duha smrti, igre – koje se igraju u seriji su prilično nezanimljive i mogu se videti na seoskim zabavama. Ostaje da se vidi kako su u Netfliksu zamislili da će povećati broj pretplatnika svoje striming platforme.

S obzirom na to da se broj pretplatnika polako osipa, Netfliks pokušava da se spase od propadanja, a jedno od najjačih oružja koje Netfliks ima na raspolaganju je južnokorejska dramska serija koja je prošle godine uspjela da privuče pažnju cijelog svijeta.

Serija "Skvid gejm" je objavljena prije devet mjeseci, a nastajala je 12 godina. Najvaljena je i druga sezona, ali pošto u suštini nastavak mora da krene od nule, vjerovatno se neće pojaviti bar još dvije godine. Pored toga, s obzirom na to kako se završila prva sezona, sve nove epizode će se, vjerovatno radikalno razlikovati od svega što je već viđeno. Drugim riječima, uspjeh nije zagarantovan. Zato je Netfliks objavio da priprema najveći rijaliti šou u istoriji televizije – "Skvid gejm: Izazov". Da li će im poći zarukom da ostvare cilj ostaje da se vidi.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније