Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

Б.Б. [ N1 ]

01. 03. 2023. 18:10 >> 18:04

NOVA OGRANIČENjA

TikTok ograničava vrijeme korišćenja maloljetnicima

TikTok uvodi vremensko ograničenje od 60 minuta dnevno na aplikaciji svima koji imaju manje od 18 godina. Kako navodi BBC, ukoliko maloljetnici dođu do tog limita, moraće da unesu šifru da bi nastavili sa korišćenjem.

Ipak, postojaće i opcija da se izbjegne nova mjera, a iz TikToka kažu da će biti predstavljena u narednim nedjeljama.

Kineska kompanija u čijem je vlasništvu TikTok je saopštila da se ova opcija uvodi kako bi pomogli ljudima da kontrolišu koliko vremena provode na popularnoj aplikaciji.

Prema pravilima platforme, svaki korisnik mora da ima najmanje 13 godina, a svi ispod 18 će na nedjeljnom nivou dobijati obavještenje koliko su vremena proveli na TikToku.

Roditelji koji koriste neku od opcija kontrolisanja koliko njihova djeca provode vremena na telefonu će moći sami da podese vremensko ograničenje.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније