Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

Б.Б. [ RTS ]

03. 06. 2023. 23:00 >> 23:00

OČEVI POSLIJE SEDAMDESETE

De Niro i Al Paćino dogovaraju igranje igračkama na podu sa najmlađom djecom

Robert de Niro, koji je nedavno dobio sedmo dijete, reagovao je na vijest da njegov kolega Al Paćino čeka prinovu, naglasivši da je veoma srećan zbog njega.

"On je nekoliko godina stariji od mene. Bog ga blagoslovio", rekao je De Niro o Al Paćinu gostujući na televiziji En-Bi-Si (NBC), a prenosi Si-En-En (CNN).

De Niro je dodao i da njih dvojica uveliko imaju u planu zajednička druženja sa najmlađom djecom.

"Igraćemo se igračkama na podu", kazao je De Niro.

Inače, De Niro je tokom intervjua o svom novom projektu, filmu "About My Father" (O mom ocu), otkrio da je nedavno dočekao svoje sedmo dijete.

"Mislim, nema načina da se to zaobiđe sa djecom. Ne volim kada sam prinuđen da postavljam pravila i slične stvari. Ali (ponekad) jednostavno nemaš izbora. Svaki roditelj bi, mislim, rekao istu stvar. Uvijek želite da uradite pravu stvar za djecu i da im date prednost, ali ponekad ne možete", rekao je nedavno čuveni glumac.

Al Paćino, otac troje djece, očekuje prinovu iz veze sa dvadesetdevetogodišnjom Nuri Alfalah. Romansa između Paćina i Nur navodno je počela u aprilu 2022. godine kada su viđeni kako zajedno večeraju u jednom restoranu, mada pojedini mediji tvrde da se zabavljaju još od pandemije.

Paćino ima troje djece iz prethodnih veza: Džuli, Antona i Oliviju. Najstarija ćerka Džuli Paćino je rođena 1989. godine u Kvinsu u Njujorku, i kao otac, probila se u industriju zabave i sada je producentkinja i rediteljka.

Robert de Niro i Al Paćino su zajedno glumili u nekoliko filmova, među kojima su "Kum 2", "Vrelina" i "Irac".

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније