Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta

29. 04. 2016. 10:34   >>  10:24

BORBA ZA FINALE LE

Lučesku i Emeri: I dalje sve otvoreno

Trener fudbalera Šahtjora iz Donjecka, Mirčea Lučesku, rekao je da njegova ekipa ove sezone na gostovanjima igrala dobro, pa tako vjeruje u dobar rezultat protiv Sevilje u revanš utakmici polufinala Lige Evrope.

"Mi i dalje imamo velike šanse za plasman u finale. Bili smo jako dobri ove godine na gostovanjima, pa ne vidim razlog da to opet ne bude tako", rekao je Lučesku.

Šahtjor i Sevila, aktuelni šampion Lige Evrope, odigrali su sinoć u Ukrajini neriješeno 2:2 u prvom meču polufinala.

"Mislim da je rezultat pravi pokazatalj utakmice. Stvorili smo mnogo prilika u prvom poluvremenu, čak smo umalo postigli četiri gola, a ne samo dva... U svakom slučaju, u završnici meča smo se umorili i pali u odbrani, što su oni iskoristili i stigli do izjednačenja. Igrači su uznemireni zbog toga, ali moramo da pređemo preko toga. I dalje imamo dobre šanse za plasman u finale", rekao je Lučesku.

Trener Sevilje, Unaj Emeri, ocijenio je da su oba tima u sinoćnoj utakmici pokazali da su zasluženo u polufinalu Lige Evrope.

"Ovaj duel i dalje veoma otvoren. Šanse za plasman u finale su podjednake. U revanšu ćemo morati da budemo na našem najvišem nivou ukoliko želimo da se plasiramo u finale", rekao je Emeri i dodao da nije iznenađen igrom Šahtjora, te da sličnu igru očekuje i u revanšu koji je na programu narednog četvrtka.

On je dodao da povreda Mikaela Kron-Delija deluje veoma ozbiljno i da će nakon današnjih detaljnih pregleda znati više o tome. Kron-Deli je na sinoćnoj utakmici u 72. minutu poslije jednog okreta prilikom prijema lopte iščašio lijevo koljeno.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније