Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: P.R.

17. 07. 2017. 10:42 >> 10:13

MEDIJI PIŠU

Zvezda želi golmana Budućnosti

Golman FK Budućnost, Milan Mijatović nalazi se na listi želja Crvene zvezde, prenosi "Blic".

Sa kvalitetima korpulentnog Mijatovića ljubitelji fudbala u Srbiji upoznali su se prošlog utorka, kada je branio za "đetiće" protiv Partizana u Humskoj u okviru prvog meča drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, u duelu u kom je spasio svoj tim ubjedljivijeg poraza od 2:0, koliko cu crno-bijeli slavili nad crnogorskom ekipom, piše Blic.

Jedinu prepreku Zvezdi u angažovanju Mijatovića može da predstavlja podatak da je odlični golman već branio u evropskim kvalifikacijama za drugi klub (Budućnost).

Pregovori crveno-bijelih sa Borjanom i Jovanovićem takođe imaju nekih poteškoća, ali jedno je sigurno - neko od pomenute trojice sigurno će biti nasljednik Manojlovića na golu srpskog vicešampiona.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније