Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

25. 09. 2013. 22:49 >> 22:49

NJEMAČKI KUP

Rutina Bajerna i Šalkea

Poslije Dortmunda i Leverkuzena, i Bajern i Šalke su opravdali ulogu favorita i plasirali se u omsinu finala kupa Njemačke. Bavarci su pred svojim navijačima savladali Hanover sa 4:1, dok je Šalke slavio na gostovanju Darmštatu sa 3:1.

Na “Alijanc Areni“ je blistao Tomas Miler. Njemački reprezentativac je postigao prvi i treći gol za domaće, a pridružili  su mu se Pizaro u prvom, odnosno Riberi u 78. minutu meča. Čast Hanovera spasio Konan golom u 37. minutu.

Šalke je otpor Darmštata slomio u drugih 45 minuta. U prvom dijelu je bilo 1:1. Na kraju, 3:1 za tim iz Gelzenkirhena, a golove za goste postigli su Farfan u prvom, odnosno Hovedes i Mejer u drugom poluvremenu.

Frajburg je golovima Gintera i Hankea stekao dva gola prednosti protiv Štutgarta. Ibišević je u finišu smanjio, ali “Švabe“ nijesu imale snage za nešto više.

Od ostalih mečeva,  Kajzerslautern je napravio mini iznenađenje i izbacio  Hertu,  pošto je slavio 3:1.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније