Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

17. 02. 2021. 18:36   >>  18:35

U SUBOTU SA SLOBODOM

Bubanja: Pogodili smo sa pojačanjima

Fudbaleri barskog drugoligaša vrijedno rade na svojim terenima i kroz kontrolne utakmice uigravaju pojačani tim za proljećnju polusezonu u kojoj je cilj plasman u Prvu ligu.

Šef Stručnog štaba Mornara Slavoljub Bubanja zadovoljan je onim što pružaju njegovi izabranici tokom priprema, što je nagovještaj da bi barski ljubitelji fudbala od jeseni mogli da ponovo na Topolici gledaju najbolje crnogoske ekipe.

"Vrijedno radimo i zaista nemamo nikakvih problema. Uigravamo pojačani tim za naporno proljeće i veliku borbu za najviši plasman. Naš zacrtani cilj je prelazak u društvo najboljih Arsenal i Kom su bodovno ispred nas nakon 19 odigranih kola, ali smatram da je Uprava kluba odradila veoma dobar posao u zimskoj pauzi i da smo pogodili sa pojačanjima. Odigrali smo sa Sutjeskom u kontrolnom meču 0:0 a znamo kakav sastav imaju Nikšićani. U subotu 20. februara u 13 sati u Baru ćemo se sastati sa Slobodom iz Užica koja se priprema u našem gradu za nastavak tamošnjeg prvenstva. Drago mi je što smo našim sportskim prijateljima pravi domaćini a na terenu ćemo vidjeti ko je u ovom trenutku spremniji", rekao je Slavoljub Bubanja.

Iz barskog kluba poručuju da će spremno dočekati nastavak drugoligaškog takmičenja i derbi 20.kola sa Komom u gostima.

Željko Šoć, Radio Crne Gore

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније