Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

07. 07. 2021. 22:02   >>  22:02

INZAGI

"Čekamo Eriksena raširenih ruku"

Trener Intera Simone Inzagi rekao je danas da svi u klubu raširenih ruku čekaju fudbalera Kristijana Eriksena, koji se oporavlja od srčanog udara dobijenog tokom utakmice reprezentacije Danske na Evropskom prvenstvu.

"U ovom trenutku on mora da razmišlja o tome da se odmori, ali kao trener Intera, čekam ga raširenih ruku. Razgovarao sam s njim pre Evropskog prvenstva, ali nijesam od tog događaja. Tada sam mu rekao da računam na njega. Ima vremena za povratak, čekamo ga raširenih ruku", rekao je Inzagi.

Tokom utakmice Danske i Finske na Evropskom prvenstvu, 12. juna u Kopenhagenu, Eriksen se srušio na travu nakon što je doživio srčani udar.

Ljekari su ga reanimirali na terenu i vratili u život, a nekoliko dana kasnije ugrađen mu je uređaj za pokretanje srca. U italijanskoj Seriji A zabranjeno je igrati fudbal sa ugrađenim takvim uredjajem, a neizvjesno je da li će Eriksen nastaviti karijeru.

Takođe, bilo kakav kontaktni sport u Italiji je zabranjen osobama koje imaju ugrađen taj aparat, koji može da radi i kao pejsmejker i kao defibrilator.

Inzagi je na klupi italijanskog šampiona zamijenio Antonija Kontea, koji je prošle sezone donio skudeto klubu poslije 11 godina.

"Moramo da odbranimo titulu, mi smo Inter i uradićemo sve što treba kako bismo i narednog ljeta bili šampioni. Čestitam Antoniju Konteu i njegovom stručnom štabu na velikom uspjehu", naveo je Inzagi.

On je rekao da je prije nego što je potpisao ugovor, znao da će klub prodati fudbalera Ašrafa Hakimija, koji je prešao u Pari Sen Žermen.

"Znao sam da će biti prodat, ali obećali su mi da će ekipa biti konkurentna. Svakoga dana razgovaram sa upravom, želimo da ostvarimo bolje rezultate u Ligi šampiona, pošto Inter nije igrao nokaut fazu od 2011. godine", naveo je dosadašnji trener Lacija.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније