Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

O.Z. [ Beta ]

19. 11. 2021. 21:21   >>  21:21

DEBITUJE SJUTRA PROTIV ESPANJOLA

Ćavi: Da navijači budu ponosni na igrače

Trener fudbalera Barselone Ćavi Ernandes rekao je danas da njegova ekipa mora da pruži maksimum u narednom periodu, i da učini da navijači ponovo budu ponosni na tim.

"Reći ću svojim igračima da smo mi Barselona, a to znači da moramo da damo više od 100 odsto svojih mogućnosti, svakog minuta, svake sekunde da bi uspjeli... Kasnije će rezultati zavisiti od naših protivnika i same igre, ali moramo da učinimo da naši navijači budu ponosni na nas, čak i kada izgubimo", rekao je bivši kapiten katalonskog kluba.

Ćavi je 6. novembra imenovan za trenera Barselone, nakon što je otkaz poslije loših rezultata dobio holandski trener Ronald Kuman.

Barselona trenutno zauzima deveto mjesto u španskoj Primeri sa 17 bodova, poslije 12 odigranih utakmica, dok u Grupi E Lige šampiona ta ekipa zauzima drugo mjesto sa šest bodova, dva kola prije kraja.

Ćavi će prvi meč na klupi Barselone imati u subotu, kada njegova ekipa u gradskom derbiju dočekuje Espanjol.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније