Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

P.R. [ Beta ]

23. 11. 2021. 19:06   >>  19:07

LIGA ŠAMPIONA

Pozitivni trener Lajpciga i golman, preskaču Briž

Fudbalski klub Lajpcig će na predstojećem meču Lige šampiona protiv Briža nastupiti bez trenera Džesija Marša i golmana Petera Gulačija jer su obojica zaražena koronavirusom.

Marš je u izolaciji nakon što je bio pozitivan, a klub navodi da je trener potpuno vakcinisan.

I pomoćni trener Marko Kurt, takođe, neće biti na utakmici jer je bio u kontaktu sa osobom koja je bila pozitivna, tako da će utakmicu protiv Briža sa klupe voditi drugi pomoćni trener Ahim Bejerlocer.

Lajpcig je saopštio sa su svi igrači prvog tima i članovi osoblja ili potpuno vakcinisani ili su se nedavno oporavili od virusa.

Ovaj tim je trenutno posljednji na tabeli Grupe A sa samo jednim osvojenim bodom, odnosno ima tri manje od Briža sa kojim će se boriti za plasman u Ligu Evropa.

Sva četiri njemačka tima u Ligi šampiona imaju problem sa koronavirusom.

Bajern iz Minhena je otputovao na utakmicu sa kijevskim Dinamom bez sedmorice igrača koji su ili bili pozitivni ili su bili u kontaktu sa zaraženima.

Borusiji Dortmund nedostaje napadač Trogan Azar za meč protiv Sportinga nakon pozitivnog testa, dok će Volfsburg igrati bez golmana Kuna Kastelsa.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније