Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

B.Č.J. [ Beta ]

17. 12. 2021. 12:28   >>  12:30

ZBOG KORONAVIRUSA

Za vikend samo pet utakmica u Premijer ligi

Uprava Premijer lige ne namjerava da suspenduje takmičenje, uprkos tome što je za predstojeći vikend morala da odloži pet fudbalskih utakmica zbog pandemije korona virusa, a samo pet će se igrati.

Kako je danas prenio Skaj, Premijer liga je navela u saopštenju da će sve preostale utakmice koje su planirane za vikend biti odigrane.

Iz lige je navedeno da će rukovodstvo nastaviti da procjenjuje zahtjeve za odlaganja utakmica "od slučaja do slučaja", a ponovo su uvedene hitne mjere, uključujući i češća testiranja, nošenje maski za lice u zatvorenom prostoru, poštovanje fizičke distance.

Zbog zaraženih fudbalera i članova ekipa u subotu se neće igrati utakmice Mančester junajted - Brajton, Sautempton - Brentford, Votford - Kristal Palas i Vest Hem - Norič, a odložena je i utakmica Evertona i Lestera, predviđena za nedjelju.

Od 12. decembra ukupno je odloženo devet utakmica Premijer lige.

Trener Brentforda Grejem Poter rekao je ove nedjelje da će Premijer liga "teško nastaviti sa trenutnim trendom" da samo neke utakmice treba odložiti zbog korona virusa među fudbalerima.

Trener Liverpula Jirgen Klop rekao je da ne vidi svrhu prekidanja takmičenja.

"Ne vidim neku veliku korist od toga. Prekidanje lige vjerovatno nije prava stvar, ali raspored mora da bude fleksibilniji. Ne bi trebalo prekidati, pošto će, kada se budemo vratili, stvari biti iste", rekao je Klop, čiji su fudbaleri revakcinisani, a neki su primili i treću dozu vakcine protiv korona virusa.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније