Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

P.R. [ Beta ]

09. 01. 2022. 22:42   >>  22:55

PREMIJER LIGA

Ponovo odgođen meč Everton - Lester

Utakmica 18. kola Premijer lige između fudbalera Evertona i Lestera odgođena je po drugi put, pošto ekipa Lestera nema dovoljno raspoloživih igrača, saopšteno je večeras iz tog takmičenja.

Lester ne može da računa na dovoljan broj fudbalera zbog koronavirusa, povreda, kao i zbog nastupa igrača na Kupu afričkih nacija.

Ovo je drugi put da se ta utakmica odgađa, pošto je prvobitno trebalo da se održi 19. decembra, kada je odgođena zbog izbijanja koronavirusa u Lesteru.

Lester se nalazi na 10. mjestu sa 25 bodova, dok je klub iz Liverpula na 15. mjestu sa šest bodova manje.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније