Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

O.Z. [ Beta ]

27. 01. 2022. 23:03 >> 23:04

MEDIJI PRENOSE

Lampard prvi kandidat za klupu Evertona

Engleski fudbalski stručnjak Frenk Lampard prvi je kandidat za novog trenera engleskog Evertona, prenio je večeras Bi Bi Si (BBC).

Nakon loših rezultata klub je sa mjesta trenera otpustio Španca Rafaela Benitesa. Njega je kao privremeno rješenje zamenio Dankan Ferguson, koji je vodio ekipu na posljednjem meču protiv Aston Vile, koju je Everton izgubio na svom terenu sa 0:1.

Klub je u potrazi za dugoročnim rješenjem na mjestu trenera, a kao naojozbiljniji kandidat pominjao se portugalski stručnjak Viktor Pereira, doskorašnji trener turskog Fenerbahčea. Ali, nakon veoma negativne reakcije navijača na ovu vijest, rukovodioci kluba su se okrenuli Lampardu kao prvom izboru, navodi Bi Bi Si.

Lampard je u dosadašnjoj trenerskoj karijeri vodio Derbi Kaunti i Čelsi, sa kojim je stigao do finala FA kupa.

Everton je trenutno na 16. mjestu Premijer lige, sa samo četri boda iznad zone ispadanja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније