Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ (N1) ]

17. 02. 2022. 21:23 >> 21:27

LIGA EVROPE

Remi Barse i Napolija, Rendžers porazio Dortmund

Odigrana su prva četiri susreta 1/16 finala UEFA Lige Evrope, a pobjede su zabilježili Glazgov Rendžers, Šerif i Betis, dok su Barselona i Napoli remizirali 1:1. Derbi ove runde takmičenja na "Camp Nou" stadionu odigrali su Barselona i Napoli, a na kraju pobjednika nije bilo. 

Katalonci su u prvom poluvremenu propustili mnoštvo prilika, osobito preko Ferana Torresa koji nije iskoristio tri dobre prilike, ali je Napoli taj koji je vodio nakon prvih 45 minuta.

Igrao se 29. minut susreta kada je Elmas prošao po desnoj strani, dodao do Zelinskog koji iz drugog pokušaja pogađa gol Ter Štegena.

Remi Barseloni pred revanš susret koji se igra za sedam dana donio je Feran Tores sa bijele tačke u 59. minutu. Prethodno je Jesus nakon ubacivanja Adame Traorea igrao rukom.

Fudbaleri Glazgov Randžersa na "Signal Iduna Parku" deklasirali su domaću Borusiju Dortmund sa 2:4. 

Fudbaleri Real Betisa savladali su na gostovanju tim Zenita sa 2:3, a svi golovi viđeni su u prvih 45 minuta.

Šerif iz Moldavije je sa 2:0 bio bolji od portugalske Brage.

Revanš susreti 1/16 finala evropske Lige na rasporedu je 24. februara.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније