Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ L.V. ]

01. 03. 2022. 19:38 >> 19:50

CFL

Vuljaj sa bijele tačke za prvi proljećni trijumf Dečića

Kristijan Vuljaj je u 35. minutu preuzeo odgovornost izveo jedanaesterac i prevario golmana Iskre Marka Kordića. 

To će, ispostaviće se kasnije da bude i presudan detalj utakmice Iskra - Dečić u kojem su gosti slaivili sa 0:1 u derbiju 22. kola CFL lige.

Najava dvoboja u Danilovgradu je bila interesantna jer je Iskra proljećni dio šampionata otvorila sa dvije pobjede, dok su Tuzani sa druge strane dva puta izgubili. 

Dečić je ipak uspio da prekine "crnu seriju" i tako ponovo uhvati priključak u borbi za Evropu.

Vuljaj je postigao deseti pogodak ove sezone, čime se na listi strijelaca izjednačio sa Markom Miličkovićem, koji je u jesenjem dijelu prvenstva igrao za Petrovac, ali je u zimskom prelaznom roku pojačao litvanski Žalgiris.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније